Skrattar bäst som skrattar sist!

Länge leve William! Denna lille underbara krabat som är helt galet förtjust i mikrovågsugnar. Eller snarare sagt ljudet av dem. Så när pappa Kjell-Åke imiterar ”plinget” från ugnen så finns det ingen hejd på Williams lycka! 🙂
Kolla in nedan!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HttF5HVYtlQ[/youtube]

Du kan även läsa mer om William på Aftonbladet.se idag.

Publicerat den
Kategoriserat som Humor

2 kommentarer

 1. Tjenare!

  Hoppas allt är bra ute i arbetslivet. Vänder mig till dej igen för lite hjälp. Har försökt med embedded länkar i flera timmar nu. Får det inte att fungera. Tänkte länk till en film från YouTube. Har provat med egna koder som brukar funka i vanliga fall. Har även använt youtubes embedded sak. No luck. Please, vad är det som är fel?

  //Kim

 2. Tjena!
  Precis hemkommen från ett par hektiska men synnerligen trevliga dagar i lilla Ystad.

  Tänkte jag skulle se om jag kan hjälpa dig på traven med dina embedded-problems. Den funktion jag använder (t.ex. i ovanstående inlägg) är en widget/plugin som heter Viper’s Video Quicktags. Den lägger till stöd för YouTube och Google Video direkt i din WYSIWYG-editor i WordPress. Tycker du skall prova den – den funkar klockrent för mig.

  Läs mer och tanka ner den här:
  http://www.viper007bond.com/wordpress-plugins/vipers-video-quicktags/

  Lycka till! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *