Snart dags för Göta Kanal 2!

Vårens båtsäsong lär få en tidig start i och med att nya filmen Göta Kanal 2: Kanalkampen går upp på biograferna på juldagen, alltså om mindre än en månad.

Jag gissar att Göta Kanal 2 knappast behöver någon större presentation, för det finns väl ingen i det här landet som missat att se den 25 år gamla föregångaren Göta Kanal, eller ”Vem drog ur proppen?” som var undertiteln då. I tvåan får vi återse några gamla bekantskaper i form av Janne Loffe Carlsson, Magnus Härenstam och Svante Grundberg – men också en hel drös nya karaktärer dyker upp. Och precis som i första filmen så vimlar det av välkända svenska skådespelare längs hela rollistan!

På juldagen är det alltså dags att kasta loss. Till dess, besök filmens officiella hemsida och kolla på trailern.

Skepp ohoj!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *