Splinter Cell Double Agent – äntligen!

Yes, äntligen har jag det i min hand! Splinter Cell Double Agent – datorspelet som jag väntat på sedan 3’an i serien släpptes någon gång under 2005!

Splinter Cell Double Agent är alltså fjärde spelet om antiterroristen Sam Fisher. Sam arbetar för en amerikansk organisation som heter NSA och som bekämpar terrorism över hela jordgloben. I rollen som Sam får du ta dig an brottsligheten med en mängd tekniska hjälpmedel till ditt förfogande. Du har t.ex. mörkersikten, hackerverktyg, kamerakulor, lasermikrofoner och utrustning för att störa magnetiska fält bara för att nämna något. Plus en hyffsat nice vapenarsenal inklusive kniv, ljuddämpad pistol, krypskyttegevär med granatkastare och en massa annat godis. Givetvis är också Sam hela tiden direktuppkopplad till sin uppdragsgivare NSA för att hela tiden kunna få fortlöpande information om uppdragen.

splintercell4.jpg

Läs mer om senaste instansen i Tom Clancy’s Splinter Cell-serie på www.splintercell.com. I’m off to kill some bad guys! 😉

6 kommentarer

 1. Japp, det är riktigt bra! Fast det känns som skärmdumpar inte gör spelet rättvisa. Du får helt enkelt ta och komma över och kolla på det nån kväll istället! 😉

 2. Tjenare! Tackar och bokar. Du kanske ser vart inspirationen kommer ifrån? Kommer lite småändringar framåt i tiden. Försöker hinna med allt. Förresten, du verkar ha ett intressant jobb. Ni söker inte ny personal? ;D
  Cheers!

 3. Tjena Kim!
  Har börjat följa din blogg. Gissar att det finns potential för att det skall dyka upp mycket intressanta inlägg där i framtiden!

  Jobb, ja! Jodå, tackar som frågar – jag har ett riktigt guldjobb, tycker jag. Har bara jobbat där i cirka 1½ månad men det känns helrätt. Man blev ju headhuntad å allt… *stolt* 😉
  Jobbar som sagt som verksamhetskonsult på ett företag som utvecklar datasystem, så det är rätt mycket resor och man träffar många trevliga människor. Men nej, inga nyrekryteringar på gång tyvärr! Men vem vet vad framtiden bjuder på..? 😉

 4. Tjenare!

  Javisst. Självklart kommer det en hel del härliga uppdateringar. Framför allt på trevliga program. Multimedia framför allt. Håller på med en FlashViewer nu som kommer funka som ett litet album. Får väl se hur det blir. Känner jag mig rätt kommer det sluta med att man bygger om hela sidan 😉

  Kan inte tänka mig annat än att det är ett guldjobb. Jag är inne på linjen av enskild firma för tillfället men sitter och bollar fram och tillbaka med för och naktdelarna mest. Kan man väntar till framtiden då. Får jag rätt känsla äger du det där företaget snart. Tänk på mig då 😉

 5. Hehe…jepp, you know it. Och då Kim, då ska jag tänka på dig! 😉
  Fast som egen företagare kan man ju dra in storkovan också – om man är beredd att jobba övertid! :p

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *