Eisbrecher!

God eftermiddag. Hemma igen efter gårdagens julbord. Det var kul, fast man blev lite trött i ögat framåt midnatt. Tog därför en promenad från Avenyn bort till kontoret och törnade in på soffan där. Sov som en gris!

När vi var hos en jobbarkompis igår och drack öl på kvällen så lyssnade vi på en grupp som heter Eisbrecher. En tysk grupp med mycket influenser från Rammstein som ju de flesta känner till. I vilket fall som helst så kände jag igen sångarens röst då han tidigare varit med i bandet Megaherz, som jag lyssnat på en del.

I vilket fall som helst så satte sig Eisbrecher på hjärnan och jag var tvungen att beställa deras senaste skiva, Antikörper, på CDON nu precis! Snacka om kontrast mot all den julmusik man blir bombarderad med dagarna i ända…

Skickar också med en länk till videon för låten Vergissmeinnicht från senaste plattan. Spana!

[youtube]http://youtube.com/watch?v=YpGdk-ct8bg[/youtube]

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *