Från ett regnigt Karlshamn…

Go’kväll bloggläsare!
Här kommer en hälsning från ett kyligt hotellrum i mörka, regniga Karlshamn. Är här nere i Blekinge ett par dagar för att driftstarta en kund på en ny version av vårt datasystem. Ännu så länge har allting gått relativt smärtfritt, givetvis tack vare Johan som assisterade på distans från kontoret i Göteborg.

hotellrum-karlshamn.jpg

Göteborg, förresten. Snacka om översvämning där idag! Hörde att Mölndalsån hade stigit med TVÅ(!) meter över normal nivå. Gissa om vägar och hus står i vatten. Eller som en butiksägare sa till GT tidigare idag; -Skyltfönstren ser ut som akvarium. Ligger nog något i det när man ser bilderna…

Ja ja…så illa är det i alla fall inte här nere i Karlshamn. Fast det var lite kämpigt att ta sig hit i eftermiddags. Stora delar av E6’an i södergående riktning från Göteborg i höjd med Kållereds köpcentrum låg under vatten, så det vart långa köer innan Vägverket stängde av vägen helt.

Nä, dags för sängen. I morgon väntar driftstart som sagt, men först en god natts sömn och en rejält hotellfrukost, ”continental style”! 😉

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *