Nya Forceware-drivers till Vista!

nvidia.forceware.jpg

För snart ett par veckor sedan installerade jag Windows Vista x64 på min dator här hemma. Allt har funkat alla tiders förutom vissa spel som uppvisat grava grafikproblem – såpass att de har blivit ospelbara. Bland annat då Oblivion och nu senast Splinter Cell: Double Agent.
Och tro inte att det hjälpte att ladda ner de grafikdrivrutiner som NVIDIA har på sin hemsida. Nej, dessa är för Release Candidate 2 av Windows Vista x64. Alltså inte till RTM-versionen.

Surnade till lite över detta eftersom operativet nu är släppt och har funnits som beta i styvt ett år, och vi har ännu inga schyssta drivrutiner från NVIDIA. Men så sprang jag på dem, med lite hjälp från polarna på Futuremark-forumet, Forceware 97.34 Beta. Dessa fanns inte ens på nZone, utan det var något som Guru3D grävt fram. Och de verkar faktiskt funka – i alla fall i Oblivion! Så har du också haft grafikproblem med Vista/Geforce så ta och tanka ner dem och testa.

Game on!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *