Shoppingrunda!

Annandag jul. Kanske en av årets allra största shoppingdagar! Nåja, inte för undertecknad, då jag sällan brukar vara med inne i gröten och slita i alla prylarna så fort de öppnar dörrarna. Nä, då står jag hellre utanför och ser spektaklet. Men idag gjorde vi ett undantag…

Lundberg och jag drog in till stan vid åttatiden i morse och var på plats med alla de andra gamarna när butikerna slog upp dörrarna. Vad blev bytet då? Jo, som jag nämnt tidigare här i bloggen som var jag ute efter dels en Xbox 360, en LCD-TV och en DVD-recorder. Det blev det förstnämnda – alltså en Xbox 360 som fick följa med Jonasson hem! Köpte även en extra handkontroll och spelen Call Of Duty 3 och Dead Rising. Synnerligen läckra! Men det coolaste av allt var nästan att jag nu kan använda Xboxen som en Windows Media Center Extender från min Vista-PC. Alltså Media Center i vardagsrummet numera! Funkar! 😉

xbox360-011.jpg

xbox360-02.jpg

xbox360-03.jpg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *