Bärbar hårddisk.

När man är ute och flänger såpass mycket på veckorna som jag är så kan det vara gott att ha med sig lite musik och annat godis som hjälp att fördriva tiden på hotellrummet om kvällarna när baren har stängt. Därför svängde jag in på Netonnet i Malmö igår och tjackade en bärbar hårddisk. Dels som sagt då för att kunna ha med sig när man åker bort, men givetvis också för att kunna säkerhetskopiera den digitala fotosamlingen därhemma, då den börjat växa till en ansenlig mängd gigabyte. Vore ju inte så kul om alla semesterbilder från de senaste fem åren plötsligt försvann precis… :p

I vilket fall som helst så köpte jag en 2.5″ USB2.0-hårddisk i svart pianolack. Valet föll på en Western Digital Passport 120GB. En liten, lätt, smidig enhet som nästan är helt tyst och tar all sin ström via USB-kabeln. Inte en massa extra kablar att släpa på med andra ord. Dessutom väger den bara drygt 100 gram och får lätt plats i kavajfickan. Och man kommer ganska långt med 120GB för privat bruk…

harddisk_wd-passport.jpg

2 kommentarer

  1. Haha Jonasson! Det är helt otroligt. Jag tjackade en såndär igår (6/1). Dock ”endast” på 60gb för att ha precis som du säger i kavajfickan osv när man jobbar. Perfekt! Läcker design dessutom 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *