Bollnäs by night!

Go’ kväll bloggreaders! Här kommer ytterligare ett inlägg från mitt rum på Scandic i Bollnäs. Nu har jag avverkat två arbetsdagar här uppe, och i morgon är min sista – för den här gången. Sen i morgon kväll så sätter jag mig i bilen och blåser de 60 milen tillbaks till Göteborg igen. Ska bli skönt att komma hem till gumman, sängen, datorn, Xboxen och allt det vardagliga. Blir allt lite ensamt så här på kvällskvisten.

Egentligen var jag medbjuden att se bandyderbyt mellan Edsbyn och Bollnäs ikväll, men jag kände att jag hade en del arbete framför datorn här på hotellrummet som jag behövde hinna med. Hade dock varit kul att se en bandymatch. Har bara sett det på TV innan. En annan gång kanske…

Nu tänkte jag swischa ner till restaurangen och beställa in en köttbit och en kall bärs. Det får bli Mariestads i brist på min favvo-öl Pripps Blå.

Peace and out!

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *