Bortaplan.

God kväll! Här kommer återigen en hälsning från ett strålande vintrigt Bollnäs. Är här igen i 11 dagar för att utbilda och driftstarta en kund här uppe. Sist jag var här var det grått och trist men nu är allting bländande vitt. Ett tjockt snötäcke vilar över bygden och trädgrenarna hänger snötyngda i vinterlandskapet. Ser fridfullt ut..

Satt i bilen på väg från Edsbyn och det var en härlig känsla att susa fram genom de små samhällena såhär under kvällen. Lyssnade på Solblekt super 8 med Mauro Scocco. En riktig sommarlåt. Vilken kontrast mot vinterkänslan. Men det gör inget…jag älskar vintern!

Nu har jag precis varit nere i restaurangen här på Scandic i Bollnäs och ätit en mycket god grillad röding med pressad potatis och grönsaker. Givetvis i sällskap med en riktigt kall Mariestads! Nu har jag emellertid återvänt till hotellrummets tysta vrå, och med mig från baren fick jag ett stort glas och en flaska Norrlands Guld som jag precis har hällt upp. Så kall att glaset immar och lämnar ifrån sig små vattendroppar av kondens på utsidan som rinner ner och bildar en liten ring på skrivbordet. Det är kärlek det!
Tänkte jag skulle jobba en stund till och sedan ta med mig datorn till sängen och kolla på Dumb & Dumberer som jag har med mig på min nya WD Passport-disk.

Ha en fortsatt trevlig kväll, önskar underteckad här uppe i ett vintrigt vackert Bollnäs! Take care!

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *