Grogg och negerboll.

Var bara tvungen att blanda mig en grogg ikväll. Mest på grund av spänningshuvudvärken som bultat i skallen hela dagen. Tror det kommer sig av att vi skall anordna ett seminarie på torsdag och fredag denna veckan, och eftersom undertecknad då skall stå och tala inför en massa folk och knappt har haft tid att förbereda sig så är man väl lite spänd och nervös gissar jag… Därav groggen! Negerboll då? Tja, jag öppnade kylskåpet för att få tag på lite slödricka och där stod en burk med dessa läckra små skapelser med kokos på. Så kvällens meny blev allså: grogg och negerboll.

Annars är det lugnt. Försöker få igång TVersity på Vista-burken så att jag kan streama mpegs till min Xbox 360 men det verkar gå sådär. Xboxen hittar helt enkelt inte streamingservern. Men fan den som ger sig. Så fort TV’n blir ledig igen så ska jag ge mig på det!

Vad finns det mer att säga då? Jo förresten, jag har lagt en rätt fet hotellbokning på nätet idag. Ska blåsa upp till Edsbyn på måndag och blir borta till onsdag, nästföljande vecka. 9 dagar på Scandic i Bollnäs alltså. Nästan gratis… Tror vi snackar närmare 10000 pix. Men det är klart, firman betalar. Blir nog ganska mycket jobb däruppe, driftstart och allt. Men hotelldöden lär säkert knacka på dörren framemot helgen…
Så har ni vägarna förbi Scandic Bollnäs nästa helg, släng en kommentar så bjuder jag på en bärs i baren!

Over and out…

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *