Hälsningar från ett regnigt Bollnäs.

hotellrum-bollnas.jpg

God kväll! Här kommer en hälsning från en ensamt hotellrum på Scandic uppe i Bollnäs. Jag lämnade Götet vid pass 11:30 i förmiddags och svängde in i Bollnäs vid dryga 19:30… Åtta timmar i bil alltså. Snacka om att man känner sig lite slutkörd nu… Måste dock säga att jag är grymt nöjd med min Saab 9-3 Sportcombi 1.8t. Den går hur fint som helst och man åker riktigt bekvämt, även längre sträckor… Tyvärr måste jag lämna in ett klagomål på väg 50 norr om Falun. Detta måste alltså vara vägen som Gud glömde, för sämre väg har jag aldrig åkt på. Fy fan alltså!
Ett varningens finger lyfts också mot hissarna här på Scandic Bollnäs. När jag väl hade checkat in och tog mina väskor och traskade in i hissen så stannar hiss-skrället och dånar så man tror motorn skar ihop. Fick larma via nödsignalen och vänta i dryga 10 minuter innan någon kunde få ut mig ur hissen. Tur man är medlem i Hilton Honors så man fick med sig en tidning och dricka från incheckningen. Färdkost och lektyr är alltid att rekommendera om man fastnar i en hiss…

I morgon börjar en tung arbetsvecka här uppe i norr. Skall till Edsbyn i tre dagar och utbilda inför en nyinstallation av vårt datasystem. Sen blir det till att sätta sig i bilen igen på torsdag kväll efter jobbet och blåsa ner till Göteborg igen… Åtta timmar till… Snacka om att man kommer att vara slö på fredag morgon! :p

PS. Kan förresten rekommendera ”Veckans pasta med oxfilé och kantareller” i restaurangen. Avnjutes gärna med en kall Mariestad. DS.

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *