Hem, ljuva hem!

Äntligen hemma igen. Drog från Edsbyn vid 17.30-tiden igår och hamnade mitt i värsta snöovädret mellan Örebro och Laxå. Den tunga lastbilstrafiken hade stora problem på E20 och det var helt stopp i säkert en halvtimma. Det var en ganska spektakulär syn att kunna gå ur bilen mitt på E20 mitt i natten och spana på de kilometerlånga köerna av långtradare framför och bakom mig. Men till slut släppte det och blev nån plusgrad. Det gjorde väl sitt till, plus att Vägverket äntligen fick dit ett par plogbilar och en saltbil. Så man var hemma framåt 02:30 i morse. Sova 3½ timme och sedan upp och jobba igen. Nu är Jonasson trött! Lär somna som en gris ikväll…

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *