Shoppingrunda.

Löning igen i torsdags. Som vanligt brukar det betyda shoppingrunda för min del. Och eftersom jag haft problem med ett krånglande nätaggregat på datorn de senaste månaderna så drog jag till Netonnet och tjackade nytt. Det blev en Cooler Master iGreen 500W. En rätt fet nätdel med SLI-stöd och en hel drös kontakter. Funkar mycket bra också för övrigt!

coolermaster_igreen_500w.jpg

När jag ändå var i butiken så spanade jag runt lite på Xbox-tillbehör och snubblade över en Xbox 360 Universal Media Remote. En sån måste man ju ha, tänkte jag – och köpte. Så nu kan man styra Media Center-delen i Xboxen lite smidigare än med handkonrtrollerna.

xbox360_universalmediaremote.jpg

5 kommentarer

  1. Once againt – it’s a mad world. Jag har nämligen också en 360 remote controll. Mycket läcker dessutom tycker jag faktiskt. Dessutom är den sjysst för jag kan styra både TVn och xboxet med den!

  2. Det är faktiskt lite skrämmande att vi skaffar samma prylar hela tiden, du och jag… Jag menar, Xbox 360, WD Passport-disk, fjärrkontrollen.
    Hade inte du också en SE W810 förresten? 😉

  3. Haha, faktiskt. Det är lite skrämmande. Kanske är vi släkt? Javisst, en 810i har jag också. Faktiskt ganska nöjd med den. Men det blir en iPhone så snart som möjligt 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *