Alla hjärtans dag.

God kväll. Idag är det ju som bekant alla hjärtans dag och på vägen hem från jobbet köpte jag med mig ett knippe röda rosor. Det gick hem! Själv fick jag en Simpson-box på DVD och en liten ”inför-present” lagom till min födelesdag nästa vecka.

Annars har dagen mest präglats av den tråkiga nyheten om Johanna Sällströms bortgång. På senare tid var Johanna kanske mest känd för rollen som Linda Wallander, dotter till Kurt (Krister Henriksson) i 13 Wallanderfilmer. Linda blev 32 år och efterlämnar en 4-årig dotter. Tack för allt Johanna.

2 kommentarer

  1. Jadu Jonasson! Skönt att blommorna gick hem! Själv fyller man år idag. Inte ett dugg förvånad att du fyller år inom samma månad faktiskt! Cruel world! 😀 Ha det bra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *