Neonode väntar tillökning!

Japp nu är det snart dags för Neonode att få tillökning i mobilfamiljen. Ni kommer väl ihåg den svenska telefonen som släpptes för ett par år sedan – Neonode N1 hette den. Den var långt före sin tid när den presenterades men sedan blev den två år försenad och gick ett hårt öde till mötes då tekniken inte hade förändrats avsevärt när den väl släpptes ut på marknaden. Nu är i alla fall uppföljaren på väg. N2 även kallad.

För att hypa telefonen fram till lanseringen på 3GSM-mässan den 12 februari 2007 så har Neonode satt ihop en blogg om en gravid man. Den man som står bakom Neonode N2. Och han ska snart föda… Följ hans öde på www.pregnantmanblog.com. Där får vi se videoklipp på hur han äter vaniljglass med saltgurka, andningsövningar och till och med en skymt av det lilla miraklet…via ultraljud!

Återstår bara att se om nya Neonode-nallen slår bättre än den första (som jag själv ägt tre exemplar av) 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *