Senast sedda: The Guardian.

The Guardian är en film om det hårda och psykiskt påfrestande jobbet som ytbärgare vid den amerikanska kustbevakningen. Efter ett mer eller mindre misslyckat uppdrag tar den legendariske livräddaren, spelad av Kevin Costner, en välförtjänt semester från sin tjänst och börjar istället utbilda ett gäng unga hungriga rekryter till att bli ytbärgare. Som lärare får han snart en favoritelev som han tar med ut på uppdrag på ett stormigt Barents hav…

The Guardian är mycket action, mycket storm, mycket känslor, mycket USA… Och mycket bra! Se den!

theguardian.jpg

2 kommentarer

  1. Detta ær lite off topic, men men. Satt i går och lyssnade på P3 på væg hem från besøk hos mina førældrar. Till min stora førvåning och førtjusning kom det en bekant røst ur høgtalarna. Næmligen Magnus 🙂 . Trist att du inte vann den korkade frågetævlingen men det var underhållande att lyssna på. Better luck next time.

    Hælsningar Fredrik

  2. Haha…tjena Fredrik. The man. The one and only. Hur mår gumman och lilla Linus? Allt väl?
    Jo, jag försökte mig på en liten frågetävling i Deluxe men det gick åt helvete. Knepigt att det är så mycket lättare när man sitter och lyssnar på när andra ska svara… 😉

    Ja, ja…anyway. Kul att du tittade in här på sajten en sväng. Ha det gott och ta hand om er.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *