Vista på allvar.

I torsdags tog jag steget fullt ut och gick och köpte nya Windows Vista Ultimate. Har tidigare kört Vista som primärt operativ på hemdatorn i nästan tre månader sedan den blev tillgänglig på engelska i slutet av november. Men utan nyckel var man bunden till en 30-dagars provversion, och jag har således hunnit formatera om maskinen och testa lite olika Vistaversioner. Men nu när den svenska utgåvan fanns att få tag på så fanns det inga ursäkter längre.

windows_vista_ultimate.jpg

De spel jag spelar, de program jag använder och den hårdvara jag har – allt stöds av Vista. Ett operativ som känns smartare, snabbare, roligare och säkrare än sin föregångare Windows XP. Bra jobbat Microsoft!

windows_vista_logo.jpg

En tanke om “Vista på allvar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *