Jonasson köper Andersson.

Igår slog shoppingfebern till igen och jag släpade med mig gumman in till stan och brände runt på OnOff, Elgiganten, Siba, Netonnet med flera för att försöka hitta ett gäng nya schyssta datorhögtalare. Men icke. Hittade inget som lockade så när jag var på väg att ge upp så sa hon; -Är det inte bättre att du köper nya högtalare till vardagsrummet, istället för de där stora klumparna som står där nu?
Sagt och gjort! Nu var siktet helt och hållet inställt på att hitta lite nya fräscha högtalare till plasman istället. Något som jag inte haft en tanke på under flera år. Men nu när hon tog upp det så kände jag att det var läge. Kanske även passa på att skaffa en ny reciever också – min gamla Technics har ju säkert 10 år på nacken.

Sprang på en uppsättning svinsnygga Samsung-högtalare men de levererades bara ihop med en vägghängd DVD-spelare, och det var inte riktigt vad jag var ute efter. Istället svängde vi bort till Netonnet och jag började snegla på udda märken som t.ex. Andersson och Centrum. Normalt sett är man märkesbög när det kommer till teknik, så alla apparater hemma kommer från något stort känt märke. Men nu är det alltså slut med det! Rotade fram ett Andersson-paket (för övrigt testvinnare i tidningen Hemmabio) bestående av fyra smala snygga högtalare, en centerdito, en aktiv sub och en reciever med alla förkortningar man kan tänka sig. Perfekt!

stereopaket_andersson.jpg

Inte nog med det, när vi ändå var i farten och hade stora plånboken i näven så slet vi åt oss en 23″ LCD-TV att ha i sovrummet också. HD-stöd och väggfäste ingick för 4000 spänn! Andersson återigen. Perfa!

lcdtv_andersson.jpg

Riggade allt igår kväll och körde lite MediaCenter på Xboxen och fläskade på lite go musik. Riktigt bra ljud faktiskt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *