Nya solbrillor!

Det har varit ett gäng soliga dagar nu senaste veckorna vilket betyder att Jonasson plockat fram solglasögonen. Men nytt år betyder förnyelse och det gäller förstås även solbrillor. Så idag var jag iväg till optikern och spanade lite. Var egentligen ute efter ett par läckra Ray Ban men istället fastnade jag för en ganska fyrkantig modell från Calvin Klein. Så nu är man 1200 spänn fattigare. Men givetvis hur cool som helst! 😉

calvin_klein_1051s.jpg

Groovy!

2 kommentarer

  1. Oakley gör grymt snygga brillor. Köpte ett par för några år sedan och hade dem med på senaste Sälen-röjet för nåt år sedan. Blev tyvärr nån repa i dem då. Så kan det gå när man däckar med brillorna på efter för många öl i liften! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *