Om importbilar.

Var ju iväg till Camaroskroten i Götet idag på lunchen ihop med en kollega som också har en gammal Pontiac stående. Hittade mycket riktigt en relativt fräsch front till en Firebird -91’a. Problemet var att den inte så likadan ut som min rent utseendemässigt. Snackade med skrotnissen där och det visade sig att den fronten jag har sätts på de bilar som importeras från USA till bland annat Belgien och Tyskland, och eftersom mitt exemplar kommer just från Belgien så var det ju ganska solklart. Så nu är frågan, skall man försöka laga upp skadan i den befintliga fronten (i plast), eller om man skall satsa på en annan begagnad – om än något mindre tilltalande i designen. Vi snackar underarbete och omlackning. Fan vet! Tänkte ta en funderare på detta och göra ett besök på skroten senare i veckan. Vore i alla fall gott att få ordning på kärran till sommaren!

Fortsättning lär följa…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *