Tillbaks i Grebbestad!

God kväll! Här kommer en hälsning från hotell Tanum Strand igen. Jag är här uppe och konsultar/utbildar tre dagar den här veckan inför driftstarten nästa torsdag. Det är inte precis några svårigheter att få dagarna att gå – alltid fullt upp!

Eftersom jag var här förra veckan och då bjöd på en inblick i mitt lilla krypin här på hotellet så tänkte jag istället visa utsikten från min balkong här på andra våning, med utsikt över havet och bryggorna.

hotellrum-tanumstrand02.jpg

Snacka om Pripps Blå-motiv! 😉

Nu – dags för restaurangen och lite god mat. En och annan öl också kanske. Tjipp!

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb

2 kommentarer

  1. Nudu Jonasson! Härligt att se att du är ute på resande fot igen! Hoppas allt fungerar bra. Eftersom du inte ger mig jobb så verkar det som att jag förflyttar mig till Tyskland till sommaren och jobbar på AVAYA. Då blir det åka av ska du se! Sales Ops Manager som ska förbättra deras .xls presentationer och sammanställa ekonomitillståndet. Ta en öl till mig också! Hörs!

  2. Tja Kim! Det var som attan, AVAYA alltså!? Vi använder deras IP-telefonilösning på jobbet så jag har lite erfarenhet av dem den vägen.
    Får väl försöka hitta lite jobb om jag är uppe i dina trakter och jobbar nån vecka! Om inte annat får vi väl ta och knäcka ett par kalla!

    Ha det gött!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *