Trött!

God kväll allihop. Här sitter jag framför datorn igen – som vanligt. Har precis tuggat i mig en fet kebabtallrik med fårost från pizzera Puerto Rico nere på torget. Den satt som en krocketklubba i skenbenet.

Nu sitter jag alltså här med en kall starköl och ett glas 10-årig Dalwhinnie whisky och varvar ner. Förra veckan var otroligt tuff rent jobbmässigt och den här veckan började med en sjukdag. Idag har jag däremot jobbat (mest för att jag inte hann vara sjuk) och i morgon bär det av till Grebbestad igen. Driftstart där på torsdag och sedan tillbaks till kontoret på fredag. Nästa vecka blir det Stockholmstrakten några dagar och sen Norrland och sen Bohuslän igen – och på den vägen är det ända fram till sommaren känns det som. Ja, ja…bara att bita ihop – i juli får man några veckor välförtjänt semester! Skål!

2 kommentarer

  1. Låter ruskigt gott med en kall en! Hojta till om du är i närheten av Gävletrakten så bjuder jag över dig på en bit mat och några kalla! Jobba inte ihjäl dig nu!

  2. Man tackar för omtanken och för inbjudan. Vem vet var man hamnar i det här jobbet? På tur står Mariefred, Lysekil, Svenstavik och så Grebbestad där jag är just nu. Men rätt som det är så hamnar man i Gävle! Då blir det några kalla och lite tekniksnack skulle jag tro! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *