Hemma igen!

Mors! Äntligen hemma igen. Hemma och uppkopplad efter en hel arbetsvecka utan internet på hotellrummet. För att klara av abstinensen var jag tvungen att gå ner till den lokala macken och köpa ett par DVD-filmer att fördriva kvällarna med – så att inte hotelldöden tar mig!

Men nu är jag alltså hemma igen, och idag har vi gjort stan och shoppat loss lite. Blev lite kläder och så kunde jag inte motstå att köpa Lord Of The Rings Online: Shadow Of Angmar. Så nu är helgen räddad!

Ikväll är det grillning och öl som gäller. Blir en marinerad fläskfilé och några kalla Pripps. Men innan jag får hugga så har jag i ett svagt ögonblick lovat att åka iväg och byta grafikkort i en dator hemma hos svågern.

Höres!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *