Jonasson på resande fot.

God kväll! Nu är Jonasson ute på resande fot igen. Den här gången kommer hälsningen från Mariefred där jag är och jobbar den här veckan – eller rättare sagt Södertälje, där jag bor på Scandic Hotell.

hotellrum-sodertalje.jpg

Vi har en kund i Mariefred som valt att uppgradera sitt datasystem och det föll på min lott att åka hit och utbilda nu några veckor. Så jag lär snart få se mer av denna trevliga stad! Fast ju den här veckan är ju bara en kort vecka, då det är skärtorsdag i övermorgon. Skönt med lite långhelg! Torsdag till måndag med andra ord. Fett gött!

Körde förresten en Saab 9-3 TiD hit upp igår för omväxlings skull. En kul och pigg sexväxlad bil. Helt okej faktiskt! Min egen Saab 9-3 fick jag lämna in på verkstaden i fredags, då styrservon helt plötsligt lägger av vid snäva svängar. Lite jobbigt…och hyffsat trafikfarligt också. Tur man har tjänstebil så man slipper stå för kostnaden själv förstås. Fast förhoppningsvis är det garanti på skiten då den inte är mer än ett halvår gammal.

Nä, nu är det dags att koppla upp sig och kolla lite e-post och jobba lite innan jag susar ner till baren och hämtar en kall öl till. Sen blir det väl sängen kan man tro… Lång dag i morgon och sen ska man köra hem i morgon kväll. GÄSP!

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *