Nya datorhögtalare.

Igår, påskafton, var vi iväg till Gekås i Ullared för att shoppa lite. Ingen god idé visade det sig, då halva västra Sverige hade exakt samma tanke. Det var alltså knökat med folk, både på parkeringen och i varuhuset. Jonasson drog åt sig lite kläder och ett gäng DVD-filmer och gick till kassan, sedan spenderade jag tiden på Netonnet istället. Där var det i alla fall lite mindre folk. Egentligen hade jag tänkt att köpa lite mer RAM-minne till min dator men det slutade med att jag köpte en ny uppsättning högtalare till datorn. Mina gamla billiga datorhögtalare och sub hade gjort sitt kände jag, eftersom det skrapade förfärligt när man vrider på volymkontrollen. Och sånt är jag allergisk mot.

Helst av allt hade det ju varit fett med ett surroundsystem även till datorn, men eftersom kontoret är lite för stort för det så valde jag ett vanligt 2.1-system igen. Valet föll den här gången på Logitech Z4, ett både snyggt och välljudande system. Så nu har jag stillat ha-begäret ytterligare nån vecka! 😉

logitech_z4.jpg

3 kommentarer

  1. Bah! Sjysst system, men klart du skulle ha haft surround 😉 Förresten så är PS3an på ingång! Dock får du vänta med bilder tills ~lördag 😀

  2. Japp, håller med dig om att surround hade varit mäktigast förstås. Dock är mitt kontor utformat så att det blir vissa svårigheter att fästa surroundhögtalare bakom mig, annars hade jag slagit till för länge, länge sen. Men men…

    Jaså, PS3’an kommer till veckan alltså? Glöm inte att posta bilder på din nya setup till helgen då! Ingen HP-skärm ännu?

  3. Aaa, ärligen har jag faktiskt ett 5.1 ljud till datorn också. Logitech nått… men jag användar bara 2.1 orkar inte hålla på med kabel förlägning osv. Dessutom har jag så pass bra ljud i vardagsrummet så jag kan fixa spela där. Sitter oftast vid laptopen dessutom i soffan.
    Yes, PS3an kommer till veckan. Tyvärr är jag i Tyskland till på fredag kväll . så det blir bilder på Lördag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *