En händelserik dag.

God afton.
Tänkte jag skulle ta och uppdatera er lite på min händelserika gårdag. Började ju med att jag vaknade tidigt efter en kort natt, då vi jobbat till 22.30 kvällen innan. Kände mig febrig men fick släpa mig iväg och jobba eftersom jag befann mig utanför Östersund hos en kund där.
Sen var det ju som så att i princip alla SAS-flygningar var inställda vilket gjorde att jag fick boka om min flygresa hem till Göteborg och istället sikta in mig på att åka tåg i över 9 timmar istället. Först till Sundsvall, sedan ner till Stockholm och sedan till Göteborg. Inte kul…speciellt inte när man inte känner sig kry och bara vill komma hem till sängen.
Väl på tåget så ringer de från verkstaden där de just håller på att serva min bil och säger att Saab har beordrat motorbyte på den eftersom det verkar vara ett fabrikationsfel på den. Man har hittat metallspån under topplocket…
Sen när jag framåt kvällen kommer ner till Stockholm och skall byta tåg där så meddelar SJ att på grund av en urspårning i Alingsås så kommer vi att routas om via Herrljunga-Borås och bli ytterligare 1 ½ timme sena till Göteborg. Alltså, kan det jävlas mer? Detta betyder i sin tur att jag missar bussen till Landvetter flygplats där min lånebil står parkerad på den svindyra långtidsparkeringen. Så jag fjäskar med konduktören och det bestäms att X2000-tåget kommer att stanna i Borås så att jag kan ta mig vidare därifrån istället. Ringer sedan hem till gumman och hon kommer och hämtar mig där vid midnatt och kör mig sedan till Landvetter. Hämtar ut bilen, blåser hem i 150 knyck och somnar som en stock så fort jag lägger huvudet på kudden.

En händelserik dag.

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *