Hos Strandflickorna.

God kväll!

Det här inlägget sitter jag på hotell Strandflickorna i centrala Lysekil och skriver. Jag är här uppe och jobbar större delen av veckan och som vanligt när jag är iväg så brukar jag bjuda på en bild eller ett par.

hotellrum-lysekil.jpg

Så här ser alltså mitt rum ut uppe i Lysekil. Helt ok faktiskt. Och utsikt mot havet som ligger precis utanför fönstret.
Här är trevligt. Blåsigt, men mycket trevligt!

Har precis varit på restaurang Rosvik och ätit en väldigt god måltid. Till förrätt blev det sniglar provencale med vitlöksky och bröd. Sedan fläskade jag på med en oxfilétoast och klyftpotatis. Och till det – två stora stark. Pripps Blå såklart! 😉 Så nu är man ganska mätt och nöjd.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *