På besök i Sahara.

Igår kväll träffade vi alla mina syskon med respektive för en utsökt middag på restaurang Sa’ha’ra i Göteborg, för att tillsammans fira min 30-årsdag såhär några månader i efterskott. Sa’ha’ra är en libanesisk restaurang med massor av god mat och goda drycker. Vi beställde in s.k. mezé, ungefär som tapaz. Kalla och varma smårätter med massor av goda smaker. 15 rätter totalt plus grillad kyckling, nötspett och fläskfilé och ett par flaskor libanesiskt öl. Vi satt och käkade där i närmare tre timmar för att komma igenom alla de här rätterna, men oerhört gott var det i alla fall!

Så om ni ska gå ut och äta gott i stan kan jag lätt rekommendera Sa’ha’ra!

restaurang_sahara.jpg

2 kommentarer

  1. Jag käkade på en libanesisk restaurang för ett tag sen faktiskt. Mezé då också. Samt att jag drack Alamaza. Ruskigt god öl! Fast jävlar i mig vad mycket mat det var! Helt sjukt!

  2. Undertecknad drack också Alamaza-ölen. 3 stycken närmare bestämt. Men jag tror inte den höll mer än 4,1%. Klent! 😉
    Och precis som du säger – helt sjukt mycket mat. Man var ju mätt hela dagen efter…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *