Rätt låt vann…inte!

Ja herre jeflar. Serbien gick och tog hem hela Eurovision Song Contest i Helsingfors igår. Stor helvete! Fel låt vann kan man säga…

Jag satte mina slantar på Finland och Moldavien. Två bidrag med lite tyngd som passade undertecknad som hand i handske. I övrigt var startfältet skralt. Svenska The Ark stack inte ut nämnvärt men det var samtidigt förvånande att Ukraina kom tvåa med sin ”Dame Edna möter Iprenmannen-variant”.

What is the world coming to?

2 kommentarer

  1. Finland gjorde ett skitbra jobb och denhär eurovisionen var den besta på lenge! muhahahha stacckars svenskar ingen ishockeyfinal och ni kan inte bara acceptera att finland vann er i eurovisionen ;DD NI BEHÖVER INTE VARA BRA PÅ ALLTT !! HÅLLER NÅN MED? :DD

  2. Japp, Eurovision i Helsingfors var mycket bra. Gillade starkt Lordi och Apocalyptica som pausnummer. Grymme!
    Den rosaklädda tjejen var jävligt störig dock. Typ som en finsk motsvarighet till Grynet eller vad hon heter.
    Finska bidraget borde ha kommit bland top 5 tycker jag. Liksom Moldavien. Att Sverige inte fick mer poäng var i och för sig lite oväntat, men vad bryr jag mig…det är ju rock och metall som gäller! 😉

    Go Finland!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *