Rent skrivbord = snyggt skrivbord!

Jag tillhör kategorin av människor som gillar att hålla rent på mitt digitala skrivbord. Vi snackar Windows-skrivbordet alltså! Jag menar, det är ju det första som möter dig när man loggat in på sin dator. Alltså ska det vara rent och snyggt! Dessutom suger Windows inte så mycket minne om skrivbordet är rent.

Tänkte jag skulle tipsa om ett par element som kan göra ditt skrivbord ännu mer tilltalande. I alla fall enligt mig. Ta en titt på mitt skrivbord här nedan. Rent, snyggt och med stora ikoner. Precis så gillar jag det. Sen har jag ackompanjerat det hela med ett tjusigt Winamp-skin och ett litet program som visar skivomslag och låtinformation från Winamp.

desktop_070514_liten.jpg

Gillar du det? Bra! Då får du länkarna här nedan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *