SAS är kass!

God eftermiddag. Sitter på X2000 från Sundsvall till Stockholm och skriver det här inlägget. Egentligen skulle jag har flugit hem från Östersund idag men eftersom kabinpersonalen på SAS är uttagna i strejk så fick jag snällt avboka min flygresa och sätta mig på ett tåg ner till Göteborg istället. I 9 timmar! Skit!

I övrigt har veckan varit allt annat än behaglig. Har jobbat både dag och natt och dessutom känner jag mig såpass krasslig att jag borde stannat hemma från jobbet ett par dagar. I vilket fall som helst så är jag i alla fall på väg hem nu och det känns otroligt skönt. Ska vara framme i Göteborg vid 23:20 ikväll ungefär. Sen blir det flygbussen till Landvetter där min lånebil väntar.
Just det, lånebil ja. Min ordinarie tjänstebil är inne på service och de ringde från verkstaden för några timmar sen och berättade att SAAB hade beordrat motorbyte på bilen. Var tydligen något fabrikationsfel så de skickar en ny motor. Med andra ord får jag inte bilen på måndag som planerat…

Nä, nu ska jag softa lite. Käka lite godis och kanske törna in en stund. Det är långt kvar ner till Stockholm…

Höres!

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *