Slukad av LOTRO.

Turbines senaste MMORPG Lord Of The Rings Online: Shadows Of Angmar har mig i ett järngrepp. Har ännu så länge bara sett en liten del av Tolkiens värld. Har besökt hobbitarna i Fylke, härjat i skogarna runt Bree och nu är jag på väg mot Weathertop för att göra upp med ett gäng orcher.

Har du inte testat detta läckra onlinerollspel så gör du rätt i att köpa det omgående. Packa dina väskor och flytta till Middle Earth.

lotro_screenshot01.jpg
Thymarrillious på väg mot Weathertop som syns i bakgrunden.

7 kommentarer

  1. Ser läckert ut! Men samtidigt så kändes det lite som WoW som jag var väldigt anti till… Men vem vet kanske provar lite!

  2. Nicklas: Jag hade faktiskt en testnyckel, dessa varar i en vecka. Tyvärr har jag redan gett bort den. Men om du känner någon som köpt spelet så kan du ju fjäska med dem. Man får alltid en extra ”buddykey” tillsammans med sin ordinarie när man köper det.

  3. Kim: Ja, det är oerhört läckert. Speciellt om man gillar Sagan Om Ringen-triologin, bok som film. Det är en speciell känsla att få besöka de platser som man annars bara läst om eller sett på film.

    Själv är jag också väldigt anti till WoW, men det här är mer min smak – mer vuxet. Lite som Lineage II som jag lirade mycket får några år sedan. Se om du kan få tag på en buddykey och testa så sätter vi ihop ett fellowship sen! 😉

  4. Funderar faktiskt på att köpa spelet. Riktigt sugen då jag är ett stort fan utav bökerna. Hmm.. Frågan är om man verkligen har tiden som krävas för att spela det! Får se, blir det till att köpa ska jag se till att få tag på dig Jonasson.

  5. Tja, lite tidskrävande kan jag allt hålla med om att det är. Fast det går relativt fort att levla om man bara jobbar på med quests. Sen är ju första månaden gratis också, kan jag ju tillägga! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *