Alan Wake.

Det är nu ungefär två år sedan jag här i bloggen skrev något om kommande PC- och Xbox 360-liret Alan Wake. Men trots lång utvecklingstid tänkte jag ta och puffa lite för finska Remedy Entertainment och deras kommande spel igen. Många känner igen Remedy från Max Payne-serien och nästa år (?) är det alltså dags att stifta bekantskap med deras nya hjälte – Alan Wake.

Alan är, eller snarare var, bästsäljande skräckförfattare tills hans fru dör under mystiska omständigheter. Han söker sig då till en liten småstad för att vila upp och komma på fötter igen. Dessutom har Alan Wake fått sömnproblem och när han väl sover drömmer han de mest bisarra mardrömmar. Mardrömmar som får liv och river upp idyllen i slumrande men vackra Bright Falls.

Besök den officiella hemsidan och slunga ner några goa trailers.

alanwake-01.jpg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *