MMORPG-tips: Last Chaos.

Såg en artikel på IDG idag om ett gratis onlinerollspel i fantsymiljö. Givetvis jämförde de med World Of Warcraft som tydligen är måttstocken för allt onlinerollspel. Ja ja, i vilket fall som helst så heter liret Last Chaos och är nog mer likt spel som till exempel Lineage II.

Last Chaos kostar alltså ingenting att ladda ner eller köpa och det kostar inte ett rött öre att spela det. Vad man däremot kan göra är att köpa vapen och utrustning i spelet för riktiga pengar, men man kan alltså lika gärna spela sig till dem. Fast det tar väl lite mer tid kan man tro.

Själv har jag inte testat Last Chaos ännu. Sitter som många av er säkert redan känner till, helt fast i Lord Of The Rings Online: Shadows Of Angmar. Ett annat riktigt trevligt MMORPG.

Japp, tänkte i alla fal jag skulle slänga iväg ett tips. Lägg gärna en kommentar här i bloggen om du tankar ner och testar Last Chaos. Alltid kul att höra om gratisspel är nåt att ha! 😉

101 kommentarer

 1. Tje! Du ville ha kommentarer & ingen har skrivit. Så då måste ju jag! En rollspelsexpert till kompis tipsade om LC, så jag joinade hans guild på hans jobb. Jag tyckte det var svårt att greppa MMORPG-spel först men sen fick jag blodad tand & kör nu även WoW.
  På Linux – varför göra det lätt för sig?! Min burk är långsam med segt g-kort, så jag rekomenderar alla som vill lira att ha en descent burk. Svårt att göra jämförelse med gratis vs betalspel. LC är OK, men även WoW. På LC heter min Titan Hammond.

 2. Tack för kommentaren Mattias. Alltid kul att höra vad redan inbitna spelare tycker. Själv är jag inte mycket för WOW och har fortfarande inte provat Last Chaos. Men nu när du påminde mig om spelet igen så kanske det är hög tid att jag slangar hem det!

  Vi ses online! 🙂

 3. Hm…vet inte. Jag är själv ingen Linux-guru. Men någon annan besökare kanske vet? Alternativt slänga upp en forumtråd på spelets hemsida eller dylikt.

 4. du skrev >> ”Vad man däremot kan göra är att köpa vapen och utrustning i spelet för riktiga pengar,” << det droppar från mobs, o spelare brukar sälja sina för gold. har aldrig köpt vapen för riktiga pengar. Alltid lätt o hitta. Man kan däremot köpa covers för vapen och melda dom så att man får mer + på dom. Samma med armor. Sedan är det lite svårare o skaffa Heavenstones för att upgradera dom. mycket grinding för att få dom men samma sak med HS, säljare säljer elr så kan man köpa från item mall.
  LC är ett ganska kult spel, men går sakta å lvl, Vill man lvl:a snabbt får man köpa Plat iris från item mall för riktiga pengar m.m. Dom ger typ 300% mer exp! Sedan är SP en pain o skaffa, för att få sina skills, Är man ny tänker man ”det kan ej vara svårt” men, jopps de är det! Men hallå, de finns Training book speells man kan köpa för att få mer SP, dom varar i en timme. Om man ska betygsätta LC får den en 4/5 ..Inte fullpott för att exp är seg. 😉 annars testa det, skitkult är det när man kommer igång! 😉

 5. Tja Cybele och tack för din input. Provade ju LC som hastigast, men jag gav det nog inte den tid som behövdes för att fastna i det. Gick vidare till LOTRO. Men nu när kvällarna blir långa och mörka så kanske det kan vara läge att testa LC igen. Gratis är ju alltid gott! 😉

  Ha det fint!

 6. tja.
  jag har spelat LC ett bra tag, men på två veckor var jag i lvl 26 och försöker nu att få en mount vill mest ha en häst men min drake är i 9 och måste vara i 31 för att bli mount. ja har 13 mille och har tänkt sammla pengar för att köpa en…om ja får i hopp tillräckligt.
  jag är med i min kompis klan som jag tror heter ”Swedichworior” typ, han stavade inte de rätt så ja vet inte va den heter men ja är en Sourser men har börjat på en Mage.

 7. jepp, jag har mött på 2 andra svenska klaner men kommer inte i håg va de heter, men annrs så finns det ju klaner där det är svenskar med.
  om du ska instalera det igen så föreslår jag att du kör på K4=katar 4. det är mindre spelar och därför läggs alla uppgraderingar ut på K4 först.
  om du inte har spelat på ett tag så kanske du inte vet att allt ändras när det är typ jul, hallowen och andra ”stora helgdagar” nu på julen kan man T.ex. få en ren som ett pet och man kan få tomte mössor och sånt.
  Jag har Lc nästan på 24/7 för att jag måste sälja saker, jag har över 300 Moon stones och annat skräp.
  hoppas att du insalerar det igen och lirar på.:P
  Lc är ett sånt spel jag har letat efter länge, jag tycker att det är ett fulläntad MMORPG spel som får 10/10 poäng.

 8. adda phinix om ni vill bli med i svensk guild. men det är inte säkert att han har plats men ni kan kolla. han e guild ledaren. och e inne ofta.

 9. Asså jag är en tjej på 12 år som ska börja spela men mina föräldrar gillar inte att det kostar men hur får man då vapen för jag får inte köpa för riktiga pengar:(

 10. tjenare ingen….
  du har helt rätt, spelet är helrt gratis och behövs ej at tköpa vapen för riktiga pengar…
  om man kör helt vanligt utan att köpa saker för riktiga pengar så blir spelet mycket roligare enligt mig, man får mer av en kamp.

  men souresen är lvl 32 och ja har en knight lvl 24…min kompis har en röd häst mount.

  hoppas att de går bra Bea! har du börja spelat än Jonasson?

 11. LOTRO? nej de har ja inte prövat….splar på en lap topp just nu och ska köpa en riktig spel data snart… vad är LOTRO??

 12. http://www.aeriagames.com aeria games upptaderar sig ofta med nya spel, och nu har ett spel som heter shaiya och är nästan som LC.
  Men nu finns det light och dark side, jag har inte laddat ner det men ha spelat de oss en kompis.
  ja tycker att shaiya var bättre men min kompis tycker att LC är bättre.

 13. Tja igen Jeppe. Kollade just lite på Shaiya och det verkar vara nåt åt WOW-hållet eller? Miljöerna verkar helt okej men grafiken och i synnerhet rustningarna är lite VÄL flashiga för min smak. Men tack för tipset i alla fall. Nu har jag ju länken, så man vet aldrig när man loggar på… 😉

 14. Ska kanske testa det dära Last Chaos men tycker LOTRO verkar roligt med men undrar vad LOTRO kostar i månaden!? 🙂

 15. Tjena Elias!
  Förra året när jag prenumererade månad för månad så låg LOTRO på €12.99. Numera betalar jag i tremånadersperioder och då ligger det på €25.99. Var tredje månad gratis med andra ord! 🙂

 16. Mm 😀 men jag ska testa det nu men ett problem jag kan inte gå in på accountet elle va de heter på den där hemside länken som du skrev.
  Jag testade Last Chaos tyckte det var rättså tråkigt det var ett sånt där spel man måsste klicka vart man ska gå!

 17. det värkar vara så härligt spela LOTRO tyckef ilmerna och böckerna är bra! spelade wow förr men tror att LOTRO är bättre

 18. Hej igen 😛 nu testar jag det men vilken server ska jag köra på jag kör på någon nu men det kanske finns många svenskar på nån server elle nå

 19. Tjena Elias. Hoppas du fått igång LOTRO. Såg att de hade en 7-dagars gratisversion som man kunde testa just nu. Spela på servern [EN]Eldar, där lirar jag. Finns en stor svensk klan där som heter Svenska Krigare.

  Vi ses in-game! 😉

 20. mm 😀 lirar där jag med det är ju jätte roligt! jag är en hob hunter i level 6!
  vad är du förnågot?

 21. tjaa.
  nu har ja börjat hackat alla de där siderna. typ last chaos o de, så nu kan ja gå upp i lvl 99 på 10 sec om ja vill o få hur mycket G som helst, ”väldigt kul”

 22. Level 99 på 10 sekunder? Då tappar man ju utmaningen… Blir väl inte särskilt kul om alla kutar runt och är maxlevlade?

 23. Ja har inte lvlat upp nån gubbe än men ja vet hur man gör, ja kan ändra allt man kan tänka sig, gick in i pvp med ett liv på typ 250 men ja hade låst de så ingen kunde döda mig

  Men ibland blir folk lite misstänk samma när man kommer o slaktar så stort eller är snabb, så ja har blivit bannad några gånger….fast ja börjat tycka att spelen tappar suget, det blir samma saker nästa.

  Hur mycket kostar LOTOR i svenska kronor? betalar man per månad eller hur är de? skulle görna testa på de ;D

 24. MMORPG-lir som man kan hacka/fuska sig igenom, förstör ju hela idén lite grann. Så jag förstår om du blivit bannad ett par gånger…

  LOTRO ligger väl på 80 spänn i månaden tror jag (om man betalar i tremånadersperioder). Kostar typ 200 spänn att köpa det. Finns även ett specialutgåva med lifetime membership, men den ligger nog på närmare 2000 spänn har jag för mig.

 25. 80 kr. hmmm, det har ja nog råd med.
  Vad krävs det för data? ja har en laptop, ej spellap top men funkar för de här mindre MMORPG, har även en äldre stationer men är lite äldere,

  Vad har du för data, lagger det för dig??

 26. Ja jo, jag tror att det ligger på 80 pix ungefär per månad om man kör minst tre månader i stöten.

  När det gäller dator så kräver ju spelet en hel del om man vill kunna maxa det. Men jag kör det på min bärbara jobbdator emellanåt och det funkar. Där sitter en Dual Core 1,6GHz med 1500MB ram. Kör Vista på den. Det funkar att köra LOTRO på den men man får sänka ner grafiken till lägsta nästan.

  Min stationära speldator är en AMD Athlon X2 64 Core 2 Duo 6000+ med 4GB ram och GeForce 9600 GT 512MB. Funkar kanon att köra på högsta upplösning och max detaljrikedom. Dessutom har ju LOTRO DX10-stöd vilket är en ganska trevlig upplevelse… 😉

 27. ok.
  Där va mycket ja inte fatta XD.
  men ja fatta attt de krävs lite data för att köra det
  Om ja har fattat de här rätt så betalar du 80 kr varje månad….eller betalar du 80 kr, kör 3 månader och betalar 80 kr??

 28. Tja Jeppe.
  Japp, som jag skrev så ligger det nog runt 80 spänn per månad att spela, förutsatt att du väljer att betala för minst tre månader i stöten. Betalar du en månad i taget blir det betydligt dyrare…

  Kolla in officiella sidan för mer information. http://www.lotro-europe.com

 29. Last Chaos rockar fett 😛 Har flera karaktärer ute på servrarna där, bland annat en lvl 62 knight och en lvl 60 rogue, testa det och fastna 😉

  ign: Havrefras

 30. Tja Stefan!
  Snart ett år sedan jag skrev det här inlägget om Last Chaos, och jag har inte provat spelet sedan dess. Men kommentarerna fortsätter att hagla så det kanske är bäst att installera och testa igen. Kanske fastnar man…? 😉

 31. jag känner samma sak.
  har också laddat hem Last chaos fast vet inte hur man slåss
  och sånt.
  Men väldigt bra grafik 😀

 32. Tjenaer igen. 🙂
  Ja har provat o ladda ner lite olika MMORPG´s men alla är nästan samma, Men de finns ett spel som heter Rakion som ja fastande för, Men de kräver lite data.

  Har nydlige Köpt Aoc, age of conan, riktigt bra spel, fast det kör ja på X-box live.

 33. Tjena Jeppe!
  Har du nån länk till Rakion att bjuda på? Age of Conan är för övrigt ett spel som jag inte fastnat för ännu. Kanske testar det när jag maxat min karaktär i LOTRO dock… Men då blir det PC-versionen.

 34. Aa, ska förska hitta en bra länk, men de avr bara lite för mycke ram-minne för min laptop. men ja har provat på en stationer oss en kompis som var hög lvl,ad så de var kul, men ja skulee vilja testa från början.

 35. Shaiya!!!!
  av alla mmorpg spel ja testat så är det shaiya som regerar!
  Du sa att du tyckte att de hade ”flasigha” armors, det är om du har kollat på screen shoots! har alladrig sätt armors på en del av screen shootsen. MEN! det värkar vara många som faller för Lc, det gillade jag skarpt tills jag provade Shaiya!!
  lite mer varitaoin på shaiya oxå.

  Men nu kommer ja att tala om nå annat….cod 4, call of duty 4 online!! har du provat? Om inte så måste du, vad hade du för ram-minne på din data? =)
  play nice !!!

 36. Tja Jeppe!

  En polare till mig talade också gott om Shaiya. Men just nu är jag helt fast i LOTRO (ja, fortfarande) så jag vet inte när jag ska få tid att testa något annat.

  Har inte heller haft nöjet att testa CoD4 tyvärr. Hade problem att få igång det på mitt 64-bitars Vista. Den verkar trivas bättre på 32-bitars vad jag förstår.
  Men jag har de övriga tre spelen i serien, och ja – CoD är RIKTIGT grymt!

  Har förresten 4GB ramminne i burken. Och du?
  Höres!

 37. Tjena jag har spelat LC ett tag nu och dt äger fett.. -.^ har 2 st 23 en 22 och en lvl 19 rogue ATM har ca 150 mille .. för har varit på quiz event väldigt lätt att tjäna pengar osså.. 😀 TESTA DT !! ETT KRAV DU MÅSTE GÖRA 😀 😉

 38. Tjena Max!
  Fyra karaktärer!? Det var inte dåligt! Och 150 mille sen!? Låter som grymt mycket cash ju!!
  Får väl ta och testa det igen nu snart, när höstkvällarna börjar komma. 😉

 39. Ledesen att säga de…=( men ja har börja spela wow, ack då inte på mitt acount, spelar på min kusins 😉 ” det är en syselsättning, när ja inte spelar 360…”

  Men annars är det X-boxlive som gäller för mig, lirar Cod 4! grymt spel:D
  MEN! har börjat spela battlefield, bad company, jäkligt roligt! kräver ”some skills” oxå, typ sniper, kulorna har ”travel time” så de inte träffar på direkten (Y)
  kommer bara bättre & bättre spel.
  Nåra heta spel o rekomendera? =)

 40. Tjena Jeppe!
  Själv går jag och väntar på Fallout 3 som släpps i morgon. Ska inhandla PC-versionen och återuppleva det postnukleära helvetet igen. Det ska bli riktigt kul!

  Sen har jag lirat lite GTA IV på 360’n också. Satsar dock på att köpa PC-versionen när den kommer nästa månad. Är mer av en PC gamer…

  Dock verkar Bad Company riktigt bra också. Uppenbarligen har ju inte DICE tänkt släppa det till PC, så jag har länge funderat på att köpa det till 360’n, men vi får se. Det är mycket som skall hinnas med… Snart kommer ju Mines of Moria, expansionen till LOTRO. Dessutom har jag nyligen införskaffat S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky.

  Många spel blir det…

 41. fallout.. :p har jag inte hört talas om, får kolla upp de (Y)
  Fable 2 kommer ju ut nu oxå, komemr nog bli sucsé tror jag, de har arbetat på de sen 1999;)
  wow var faktiskt inte någe kul =/ förväntade mig så mycket mer om det!
  men lite variton från mmorpg till Cod 4, bad compnay är skönt ibland!

 42. Tja igen Jeppe!
  Nej, Fallout 3 är inte bara ett skjutarspel. Det är ett rollspel också, och du får utveckla din noggrant designade karaktär längs spelets gång.

 43. Hejsan!
  Jag har lirat LC i drygt ett år nu, tycker att det verkligen är ett spel som sätter sig!
  Spelar mest på min knight, lvl 98. Det blir inte lättare att lvla ju högre lvl man har, men spelet blir bara mer och mer beroendeframkallande. :D. Nu har det dessutom kommit en ny patch, så du får mycket mer info om din karaktär än innan. Har provat wow oxå, men tycker inte att det är lika ball.

 44. Tjena Sumpen!
  Level 98!? Inte illa. Vad är maxlevel då? 100? Eller ännu mer?
  Själv har jag ju snöat in på LOTRO. Väntar ivrigt på expansionen Mines of Moria som släpps i slutet av månaden.

 45. Tjenare igen,

  maxlvl just nu är 120, men en höjning är på gång. Det verkar vara så att många provar spelet, kanske spelar en 30-40 lvlar, men sedan tröttnar för att det tar för lång tid att lvla. Men om man hänger i så blir spelet bara roligare och roligare. Och det gäller att tänka till lite vad man ska lägga sina statpoints på vid lvling. 😛

 46. Hej
  Har spelat LC ett tag och har en rouge lvl 86.
  Det tar inte tid som alla säger att skaffa exp.
  Det gäller bara att lära sig spelet.
  Drog 57-86 på 2 dagar.
  Om nån spelar LC så kan ni skicka ett mail till tjockis16@hotmail.com.
  Kanske till och med joina min max uppgraderade guild=)

  bye bye

 47. Tja!
  Nu har jag köpt fallout 3 ”360 version” riktigt kul spel!
  Brukar sneaka omkring o dra hs på alla =D har dock inte kommit så lånt men spelar på =)
  har desutom köpt fable 2, har inet fastna för de =/ en sak som ja inte gillar är att man ahr hur myket mana som helst…så jag bestämde mig för att inte andvända sågra spells :P^^
  Men har du nå fler bra spel tips så är det ju bara att skriva =D
  Har chippat X-box 360 så laddar ner spel hela tiden!
  Need for speed ”most wanted” ”carboN” har jag oxå börja lira o drifta omkring, himla skoj!

  Det va allt från mig 😉 ^^

 48. Tjena Jeppe!
  Grattis till köpet av Fallout 3. Jag är själv grymt nöjd med spelet, fast PC-versionen för min del. Har inte heller kommit speciellt långt men är inne i D.C. och harvar runt. Riktigt skön stämning i spelet i alla fall.

  Nästa inköp blir GTA IV till PC’n, som ju släpps den 3’e december. Har det till 360’n också, men jag föredrar nog PC framför konsoll. I övrigt ser jag fram emot nya Need For Speed-liret. Det ska bli kul att testa!

  Ha det gött!

 49. Jag föredrar nog Pc mer oxå, men pga av att jag inte har en ”bra” data så de blir konsol, men snart så blir de en ny data =D!
  Ska ta o kolla in lite LOTOR online på youtube=) så man får veta lite hur de är.
  vad är du för olika klasser och lvl’s =)?

 50. Tja =D har kollat lite LOTOR filmer på youtube =)
  Vad kostar det i svenska kr om man köper i ”tre månaders skift”
  Är väldigt intreserad att köpa de =D!!!!!!!!!!!!!!!!
  vadkör du för class o race?

 51. Tja Jeppe!
  Jag har en level 50 karaktär. Människa, champion. Tror att det ligger på strax under en hundring per månad med tremånadsbetalningen. Kolla på den officiella sidan.

  Vi ses ingame!

 52. ok =)
  Vad är högst lvl nu då? 😉 jag förmodar att det kommer ”patcher” ungefär som WOTLK ”wratih of the lich king” till wow =D haha, ?? 😉

 53. Kräver LOTOR mycket ”data” min laptop kan ta wow men de laggar lite =/
  Tycker det ser ut att vra bra grafik och allt, Men som sagt en stationer snart =D.

 54. Tja igen Jeppe!

  Levelcap i LOTRO ligger på 60 nu. Höjd med 10 levels i senaste uppdateringen. Och japp, visst kommer det patchar. Sedan släppet så har det kommit ut 5 stora patchar med nya kartor, prylar och quests.

  LOTRO funkar faktiskt att köra på en bärbar dator. Jag har kört det på en HP nx7400 (1,83Ghz Core Duo, 1,5GB ram och nåt sunkigt grafikkort från Intel. Visst, det blir ingen vacker syn men det funkar i nödfall.
  Men har du en stationär, hyffsat vass speldator så funkar LOTRO som en dröm. Dessutom har ju spelet stöd för DirectX 10! Mumma!! 😀

 55. ok 😉 haha, data språket fatatr jag mig inte på riktigt me men =)
  Datan jag har tänkt o köpa kostar 6000, priset säger väll inte så mycket =/ men min kompis har en sån och kan köra Call of duty 4 utan någe lagg allts =D!!!!!
  Kanske ger dig en inblick om hur det kommer att gå för mig i spelandet ?:p

 56. Hur många skivor måste man köpa? :O
  ”5 stora patcher” är det en skiva på varige, tänkte på att de komm ny skiva till ”burning crusade” och ”wratih of the lich king”
  Eller är det bara den där ”Mines of moria” eller va den heter =D??

 57. Tjena igen Jeppe!
  Lord of the Rings: Shadows of Angmar ligger på EN dvd-skiva. Det räcker att köpa den till att börja med. Patcharna laddar man ner. Mines of Moria ligger dock på EN dvd-skiva men det är ju en expansion och krävs alltså inte för att lira spelet.

 58. tjena tjena , tänkte bara säga att jag har spelat lc nu i 6 månader och jag tycker verkligen om det , har 2 st lvl 90s 🙂 vi har en helt svensk guild axa , pa cirka 20-25 svenskar ;b
  spelet är starkt rekommenderat .. 🙂 mvh jimmy

 59. Hallå Jimmy!
  Coolt. Finns det fler svenska guilder. Det låter ju trevligt. Alltid roligare att lira med landsmän när man är online. Allting blir så mycket enklare, och inga missförstånd.

  Ha det gött Jimmy-boy!

 60. Tjena mors.. Jag har spelat LC av och till sedan spelet var beta..
  Har för närvarande en lvl 50 Archer på Katar..
  Kom avsides då någon idiot snodde mitt konto och pkade järnet med min lilla tjej.. 🙁
  Det är kul när det flyter på som det ska..
  Hade en egen svensk guild då men det är nästan roligare med kompisar från andra länder också så att det nästan alltid är någon inne som man skulle kunna parta tillsammans med..
  Nu har jag inte spelat LC på ett tag men det finns dagar då man längtar efter att sätta sig och döda några mobs..
  Kan starkt rekommendera Last Chaos men även 9 Dragons och Archlord Episode 3 som precis som LC är gratis att spela med speciella shoppar där man kan köpa grejer för riktiga pengar..
  Ha så kul.. 🙂
  //Helena

 61. Tja!
  Kollade upp tipsen från Helena =) Håller på o laddar ner ”Ae 3” MEN! får se om min data pallar det =/
  Har du nåra ny heta speltips ;D?!

 62. Tja!
  Kollade upp tipsen från Helena =) Håller på o laddar ner ”Ae 3” MEN! får se om min data pallar det =/
  Nåra nya tips du har kanske :)??

 63. Hur går det på GTA dåe =)!
  Om du lirar någe LOTRO kanske du kan prt sc o lägga upp lite bilder så ja kan få en närmare tirr på det =D?
  Fick nyss ”jul klapp” Nfs undecover, ja älskar ju att drifta då de kommer jag nog att pilla med.

 64. Snygga uppgraderingar på sidan! 🙂
  Är inte så mycke uppe i spelandet då ja har gått till ett mer socialt liv med flickvän x)
  Men även hon tycker de e kul med lite spelande ibland, så de blir mest ”2 manna” spel” och lite mer äventyrliga spel 🙂
  Hur går det med nya mines of moria då =D?

 65. Tja Jeppe. Tack! Håller på att designa om bloggen lite grann. Hoppas det blir bra när det blir färdigt!

  Min flickvän spelar också en del spel (mestadels DS och Wii). Försöker få henne att börja lira litr LOTRO. Det är grymt kul! 🙂

 66. Har övergått till Last chaos igen, hade glömt hur grymt kul de var! håller för tillfället på att sp farmar ”sp behövs för att kunna köpa alla sorts skills/attacker buffs.
  Kommer att behöva ungefär 13000 sp, och det kommer ta ett tag.
  Men Lc rekomenderas starkt!

 67. Heh, nerå ;P
  Men finns inte så mycke o göra här i nyköping så de blir o sitta frammför datan o sega 😉
  Spelade lite lc o kom till 6 plats på nya serven som classen titan.
  Fast Lirar inte liak mycke data utan mer Xbox nu 😀
  Nåra nya heta tips om spel kanske :)?

 68. Tja Jeppe!
  Fortfarande fast med GTA IV. Men vi har snackat en del om Left 4 Dead. Det verkar hyfsat ändå – i cooperative mode. Sen fick jag Farcry 2 ihop med nya processorn, men det imponerade inte direkt…

 69. Farcry 2 har jag ej testet men verkar vara ett intresant spel..? Har hört att dom har lagt mycket på elemnten…att elden brinner med vindens håll osv?
  Jag har nydligen köpt cod 5, har inte hunnit spelat det för ja spelar fortfarande spelar cod 4 (A)
  Men de där spelaet som du nydligen prata/skrev om verkade kul, såg att de var till Xbox oxå, det blir någe att kolla mer inpå sedan (:

 70. Bläh, den filmen var inget vidare. Usel grafik, usla kommentarer. Ljudet var sunkigt. Kändes mest som om den loopade hela tiden. Oerhört enformigt!

  Den satta spiken i kistan för min del. Det blir inget inköp av Left 4 Dead.

 71. Hehe, är väll tur att alla är olika 😉
  Visst, grafiken är väll inget mästervärk, men på alla nya spel som har dålig grafik så tänker ja på att de måste vara bra spel känsla..;S
  Bara nån sak ja har fått för mig^^
  Ska väll prova att ladda ner demot till mitt Xbox först.
  Men spelet du skrev om förut, kunde man ”göra egna” uppdrag på det, ska to o läsa lite mer om det.
  Hörs!

 72. Tja igen Jeppe!
  Du menar Operation Flashpoint 2? Japp, det finns en editor till den med vilken man kan skapa helt egna uppdrag med trupper och fordon. I första spelet kunde man dessutom bygga ett eget intro till varje kampanj eller bana. En funktion man kunde sitta många timmar med…

 73. aa det är ett ganska fränt spel är lvl 90 sorcerer det e ganska lätt ändå me dpengqr o allt om man kan få lite hjälp

  1. Hej Niklas.
   Tyvärr har jag slutat lira Last Chaos sedan några år tillbaks och vet därför inte svaret på din fråga. Kanske någon annan läsare här som har svaret?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *