P3 Deluxe podradio vecka 10, 12, 16 & 17.

Vafalls? Vad händer? Vem har slarvat? Jonasson? Icke! Som vanligt måste jag få skylla på Pontus Enhörning, den rakt igenom dåliga människan (om du frågar Mackan Edlund). Pontus har enligt uppgift ansvaret för att förse Sverige med det bästa av varje veckans Deluxe-sändningar i P3. Veckans POD även kallad! Men sköter han sig? Icke. Upprörd blir man. Men samtidigt glad. Nu när man ser att han faktiskt kommit till botten av sin kalsonglåda och hittat de förlorade poddarna från fyra veckor från en svunnen tid. Dock från i år skall väl tilläggas! 😉

Ja ja, nu ska vi inte gnälla mer på stackars Pontus utan istället glädjas åt Folköl, Björne, Vanheden, Rutger Modin, Ävaa Tosstensson, Jörgen Karmapolis, Vaktis, Dirk McStride, Boggie Eriksson, Johan med sexdagboken, Thomas Andersson Oui, Roffe Souverin, Vårklubben, Helsefyrn, Rock-Håkan och alla andra.

Without further ado, music maestro!

Så ja, lugn nu. Deluxe i P3. Kul. Länge. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *