Senast sedda: Beck – Den japanska Shungamålningen.

icon-movie.jpg

Senast sedda Beckfilmen är den nyligen släppta 21’a i ordningen, med undertiteln Den japanska Shungamålningen. Precis som med de flesta andra Beckfilmer så är detta en ordinär sådan. Man vet liksom vad man får när man sett de 20 tidigare med Peter Haber och Mikael Persbrandt.
Lite mer utrymme ges åt karaktären Gunvald Larsson än i den föregående filmen där han var relativt anonym. Vilket är kul! Gunvald är en skön karaktär när man plockar fram hans hårda sida och snabba oneliners. Stänkarn får också lite utrymme att spela ut i den här filmen, då främst med sin musikaliska sida och högtflygande planer…

Filmens handling tar oss med till den korrumperade undre världen i konstkretsar och jakten på en mördare som arrangerar sina offer efter kända konstverk…

Se den! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *