Sony Ericsson lirar med Vista!

sony-ericsson_logo.png

Äntligen! Windows Vista har nu funnits i skarp version i en bra bit över ett halvår och först nu har Sony Ericsson släppt en version av sin PC Suite som synkar med Vista! About freakin’ time, om du frågar mig!

Själv har jag kört Vista på jobbdatorn och hemma länge nu och det har stört mig oerhört att inte kunna synka min kalender i Outlook 2007 med min W810i. Nåja, det kan jag inte nu heller eftersom den programvara som Sony Ericsson nu har släppt bara funkar med deras smartphones (typ P990, M600, P1 m.fl.) men förhoppningsvis dröjer det inte länge förrän den även funkar med deras övriga mobiler. Fingers crossed! 😛

Dunka hem nya PC Suite for smartphones här.

4 kommentarer

  1. Jadu, det där var verkligen på tiden. Har en w850i så det är lite synd att det inte kommit till dem ”vanliga” telefonerna än. Får synka med ett sämre gratis program så länge.

  2. Hmm…har du nåt tips på ett program som synkar kalendern i Outlook 2007 med Sony Ericsson-telefoner under Vista? Alltså hela kalendern och inte bara enstaka objekt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *