War. War never changes…

”War. War never changes”. Bevingade ord för oss gamers som var med på den gamla goda tiden när Interplay släppte rollspelen Fallout och Fallout 2.

När det gäller Fallout 3 så har det varit mycket hype och lika mycket hysh-hysh kring projektet som numera leds av Bethesda Softworks (skaparna bakom Morrowind-serien). I vilket fall som helst så har nedräkningen på den officiella Fallout 3-sajten nått 0 vilket betyder att idag är det dagen då vi får en första glimt av det som kommer att bli det fjärde spelet i det post-apokalyptiska universum som är skådeplatsen för Fallout.

Bethesda Softworks bjuder på en trailer som är gjord med spelets egen grafikmotor. Inte in-game med dock med samma motor. Och vi som lirade de första spelen känner mycket väl igen oss vad gäller musik, stämning och val av berättarröst! 😉

Spana in trailern på den officiella hemsidan för Fallout 3.

fallout_3.jpg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *