Wii och EOS 350D.

Snacka om shoppingrunda alltså! Jag var med min polare Lundberg inne i Borås idag och tittade avundsjukt på när han köpte en ACER 22″ TFT widescreenskärm till sin dator. Helt plötsligt känns 20″ widescreen litet! 🙁

För att trösta mig själv var jag således tvingad att inhandla en ny digitalkamera. Det var ju egentligen planerat sedan länge, men nu blev det alltså av. Valet föll på en Canon EOS 350D – en systemkamera i den glada amatörklassen. Men från att ha fotat med en liten kompakt IXUS 55’a så var steget gigantiskt. Nu kan man i alla fall inte skylla på kameran om bilderna blir dåliga! 😉

canon_eos350d.jpg

Men inte nog med det. Jag köpte faktiskt en Nintendo Wii också. Anledning? Tja, det kan man undra när jag både har speldator, Xbox 360 och en PS2’a. Jo, i morgon är det ju midsommarafton och eftersom vädret inte ser ut att bli nåt vidare så kan man ju alltid samla gänget runt TV’n och bränna några timmar på konsollen när man tröttnat på sill och nubbe. Där är ju spelet Wii Sports helt oslagbart. Bowling är bara så kul – även om jag aldrig testat det i verkligheten.

nintendo_wii.jpg

2 tankar om “Wii och EOS 350D.

  1. Härligt med en shoppingrunda. Jag ska köpa en 400D har tittat på den länge. Blir nog vilken dag som helst faktiskt! Wii verkar roligt, men jag håller mig till PS3! 😉

  2. Japp, jag var också inne på EOS 400D först, men efter att ha jämfört dem på Canons sida och läst diverse recensioner så verkar det som om man får mycket mer kamera för pengarna om man satsar på en 350D. Men det är klart, 400’an är ju snäppet vassare – inget snack. Men som instegsmodell är jag supernöjd med min nya 350.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *