Windows Vista och seg filkopiering.

download-arrow.gif

Ett känt fel som smugit sig in i Windows Vista är hur operativsystemet hanterar beräkning av återstående tid vid filkopiering, flyttning av filer m.m. Som många vet så försöker Vista visa hur lång tid en sådan här operation tar, innan systemet aktivt utför den. Inte sällan blir det galet med oerhört långa väntetider för filoperationen som följd.

Microsoft har tagit åt sig av kritiken och skapat en patch för detta. Mer om detta finns att läsa i KB-artikel 931770. Kruxet är att patchen inte finns tillgänglig via Windows Update utan man måste kontakta Microsoft för att få tag på den. ELLER så följer man mitt exempel och besöker The Hotfix Share Portal.

Sajten The Hotfix Share Portal innehåller en imponerande mängd patchar och hotfixar. Och det är fritt för användare att dela med sig av vad de har. Helsmart!

Ja ja, i vilket fall så får du tag på patchen här;

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *