Det rullar på…

God kväll bloggreaders! Jag tog en liten titt på besöksstatistiken på magnusjonasson.com och trots att det är semestertider så ser det onekligen positivt ut. Kanske beroende på det sviktande vädret, vem vet? Senaste månaden har varit jättebra rent besöksmässigt sett med i genomsnitt 70 unika besök om dagen vilket är jättekul! Idag är det dessutom besöksrekord med 109 besök! Bästa dagen i bloggens historia tror jag bestämt! Stort tack till dig som läser det här. Det är du som gör det roligt att fortsätta blogga!

jonassononline-statistik-070723.jpg

Kollade också in hur det står till på Google, och trevligt nog så återfinns min blogg på sjätte plats om man söker på ordet ”jonasson” på sidor från Sverige (nionde plats på odefinierad sökning, med totalt 1 200 000 träffar). Inte illa heller! 😉

jonassononline-google-070723.jpg

Så fortsätt gärna att besöka mig online. Jag ska försöka bidra med allehanda kul och nyttiga inlägg även i framtiden. Och kommentera gärna inläggen. Alltid kul att kommunicera med er läsare!

Peace!

Uppdatering: Helt crazy! Innan dygnet var slut igår (070723) så var bloggen uppe i 141 unika besök. Vilket rekord! Slog mitt gamla rekord med nästan 20% ju! Tack alla! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *