MMORPG och RPG.

Just nu så går mycket av min lediga tid åt till att lira rollspel och då på datorn som vanligt. Sedan nån månad tillbaks är jag helt fast i Lord Of The Rings Online: Shadows Of Angmar. Ett MMORPG som utspelar sig i middle-earth bland hobbitar, människor, alver, dvärgar, orcher och alla de andra figurerna från både böcker och filmerna. För att kröna denna upplevelse lite extra så var Lundberg och jag idag i stan och där köpte jag en LOTRO Official Game Guide. En riktigt fet bok med spelets alla kartor, yrken, raser och en massa annat godis. En perfekt följeslagare att ha med sig när man lirar!

lotro_official-guide.jpg

Som om inte detta var nog så köpte jag också rollspelet Two Worlds, vilket närmast kan beskrivas som en korsning av Oblivion och Gothic 3. Ta helt enkelt Oblivion-atmosfären och addera multiplayer så har du en idé vad jag pratar om… Känns som om det kan bli en hyffsat trevlig bekantskap om man bara kommer överens med grafik och kontroller ordentligt. Men jag får väl ge det lite tid.

two_worlds-01.jpg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *