Ny multifjärr!

logitech_harmony_555.jpg

Snacka om att vardagsrummet varit belamrat med fjärrkontroller alltför lång tid nu. En multifjärr som inte klarade allt den borde har därför trängts med kontroller för TV, förstärkare, Xbox 360, digitalbox och CD-spelare. Sånt blir jag trött på och därför gick jag idag och inhandlade mig en av Logitechs erkänt bra multifjärrkontroller, Harmony 555.

Harmony 555 är inte värstingmodell i Harmony-serien. Ingalunda. Den är enkel, saknar färg- och touchskärm men ligger gott i handen och klarar ungefär det som de större modellerna i serien stoltserar med. Via USB-anslutningen på kontrollen konfigurerar man alla sina enheter med den medföljande programvaran. Där kan man också lägga upp makron så att man via ett enda knapptryck kan starta både TV, DVD, förstärkare, ställa in rätt kanal och dra igång filmen. Inte illa. Men om man nu har ett myller av enheter hemma i vardagsrummet så får man tålmodigt prova sig fram och lägga nån timme eller ett par på att konfigurera den. Men när det väl är gjort så funkar det klanderfritt. Bättre än väntat faktiskt! Fast jag hade ju inte väntat mig mindre av Logitech, då deras databas för den här kontrollens möjligheter sträcker sig över 100.000 olika produkter. Jag kan ju till och med styra luftkonditioneringen i hallen med den. Tumme upp!

En tanke om “Ny multifjärr!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *