Recept på spansk skogssnigel.

Jag är ju känd för att tycka om alla möjliga konstiga maträtter och sniglar är förstås inget undantag. Tar gärna sniglar till förrätt på restaurang om möjlighet ges. För några år sedan läste jag någonstans att den spanska skogssnigeln, a.k.a. mördarsnigel tydligen gick för delikatess i Danmark. Samlade ihop ett gäng och lade i frysen medan jag letade febrilt efter ett recept på denna udda anrättning. Nada. Jo, snigelrecept fanns det massor men inget som inte riktade in sig på skalsniglar.

Men idag när jag surfade in på aftonbladet.se så är det faktiskt en krögare i Lund som nu kommit på och presenterat det recept jag sökt i några år. Fast enligt honom själv så verkar det vara ganska mycket jobb för lite mat. Vi får se, kanske tar Jonasson lilla grilltången och hinken med sig ut i naturen… 😉

mordarsnigel.jpg
mördarsnigel?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *