Senast sedda: Disturbia.

Disturbia är en amerikansk thriller som handlar om 17-årige Kale. Han tvingas avtjäna ett straff i husarrest med fotboja för ett brott han begått. Eftersom han inte kan lämna trädgården och hans mamma har sagt upp hans iTunes- och Xbox Live-konto så måste han hitta andra sätt att underhålla sig under sin strafftid.

film-disturbia.jpg

Han börjar då hänga i sitt fönster och spana på sina grannar och deras vanor. Till slut fastnar hans intresse för en suspekt man som han kopplar ihop med en seriemördare han hört om på nyheterna. Kale och hans kompis bestämmer sig för att hålla ögonen på sin mystiske granne och snart blir de indragna in någonting mycket mörkare än de någonsin kunnat fantisera om… Disturbia!

[youtube]http://youtube.com/watch?v=8pVa-oEwrjQ[/youtube]

Grymt skön film. Gå och se den!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *