Senast sedda: Doom.

Hade inget bättre för mig igår så jag kollade på den 2 år gamla actionfilmen Doom som jag inte orkat se tidigare. Alla ni som någon gång har lirat ett FPS på PC vet vad jag talar om. Hade inte höga förväntningar på den här rullen med tanke på att den bygger på ett datorspel. Tidigare erfarenheter säger att det oftast inte är så bra… Och det var nog tur att jag satte mig framför TV’n utan några som helst förhoppningar för detta var en rent dålig film! Visst, det fanns väl några schyssta scener och ganska läckra miljöer men annars sög den rätt hårt.
Visst, är man ett fanatiskt fan av Doom-spelen så kanske man uppskattar sånt här – men när de 5 sista minuterna i filmen utspelas i förstapersonsvy så blir det bara löjligt. Spela spelen istället!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *