Senast sedda: Transformers.

Ikväll var vi i Göteborg på Filmstaden Bergakungen och såg Transformers i VIP-salongen. En sjuhelsikes actionrulle helt klart. För oss som är gamla i gemet och har haft Transformers actionfigurer som barn var det förstås ett kärt återseende med Optimus Prime, Bumblebee, Megatron och alla de andra. Feta effekter, fett ljud och non stop action från början till slut. Lite synd dock att stridsscenerna var lite utdragna och filmade så nära inpå att man bara såg detaljer och inte helheten vid många tillfällen.

Filmen handlar egentligen om ett krig mellan två raser från planeten Cyberton. Jorden har blivit deras slagfält i detta slag och det goda möter det onda på klassiskt vis. Ledda av långtradarroboten Optimus Prime gör Autobots allt för att försvara mänskligheten och samtidigt förgöra Megatron och hans onda Decepticons som är ute efter att söndra och härska. Fet rulle som sagt, så se den! Och köp den på DVD, så klart! 😉

Transformers – more than meets the eye.

optimus_prime.jpg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *