Singel.

Ok då, det är väl lika bra att säga som det är. Jag är singel. Min sambo och jag har gått isär efter fem år. Tråkigt men det kändes oundvikligt. Känns som vi vuxit åt varsitt håll på nåt sätt. Detta stod egentligen klart för en vecka sedan och jag gissar att det lyst igenom i en del av mina inlägg under veckan som gått. De senaste dagarna har varit ganska omtumlande. Mycket praktiska saker som måste lösas med huset och uppdelning av prylar och så vidare. Hon letar lägenhet och jag tänkte behålla villan. I alla fall tills vidare…

Usch, det är hemskt att behöva vara den som tar beslutet och därmed veta att man sårar en annan människa. Jobbigt men nödvändigt om jag skall må bra själv, känner jag.
Semesterplanerna gick därmed i stöpet och nu har snart den andra semesterveckan gått. Funderar allvarligt på att skippa resten av semestern och börja jobba igen redan på måndag. Men jag får se hur det blir. Kanske får jag med mig nån polare på nån liten minisemester med kort varsel. Behöver bara komma hemifrån ett slag…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *