Transformers revisited.

Transformers har, som säker alla märkt, nyligen gått upp på biograferna. Man kommer ju ihåg hur coola actionfigurerna var när man var liten. Hade en hel uppsjö, bland annat grymme Optimus Prime och man hyrde alla VHS-kassetter med Transformers som gick att frambringa. Trots detta har jag varit lite skeptiskt till filmen. Har ännu inte sett den, men måste säga att jag skruvat upp förväntningarna från noll till i alla fall hyffsad efter att både min bloggbroder Kim Lidberg och Lundberg sagt att filmen varit bra. Så det är väl inte helt otänkbart att jag släpar mig iväg till en biograf framåt helgen och spanar in just Transformers.

6 kommentarer

  1. Rent spontant hade jag nog också valt Die Hard 4.0 men efter vad folk säger så är tydligen Transformers bättre… Får helt enkelt gå och se bägge! 😀

  2. Se Transformers – var också skeptisk först. Men fy vad fel jag hade! Riktigt bra! Underhållning till TOPP!

  3. Japp, det slutar helt enkelt med att jag måste se bägge. Det är inte utan att man drömmer sig tillbaks till när man var liten och plöjde runt med Transformers-figurer hemma i pojkrummet! 😉

  4. Sådär ja, nu har Jockeman bokat biljett till Transformers i VIP salongen på Fs Bergakungen. Smaka på den du… 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *